Color problems in Vista

Discussion in 'Photography Equipment & Products' started by libeco, Apr 7, 2007.

  1. libeco

    libeco TPF Noob!

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    My brother has Windows Vista and a new 400D. There's a problem though, the colors of all images of the 400D are not displayed correctly while I can view those pictures without a problem on my XP computer.

    Here's an example of two screenshots of pictures taken by him.

    1 -> as viewed on my PC
    [​IMG]

    2 -> as viewed on his Vista PC
    [​IMG]

    It's as if it's nighttime photography while both shots were taken shortly after eachother. And the strange thing is Adobe Bridge displays the thumbnails correctly, but once opened by photoshop (or any other program) they're all dark and yellow-ish.

    Does anyone know what's wrong?

    Thanks in advance!
     
  2. shorty6049

    shorty6049 TPF Noob!

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    1
    Location:
    Minnesota
    Can others edit my Photos:
    Photos OK to edit
    thats strange, i havent had this problem with vista before.... sorry i cant help, but good luck figuring it out.... there may be a way to change color settings in photoshop or something, but thats all i can think of
     
  3. libeco

    libeco TPF Noob!

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    I don't think it's photoshop related, the color settings are the same as on my PC. And every program shows the same problem also the standard image viewer...
     

Share This Page