dead link

Discussion in 'Feedback and Suggestions' started by JohnMF, Sep 21, 2006.

  1. JohnMF

    JohnMF TPF Noob!

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    3,009
    Likes Received:
    11
    Location:
    UK
    i dont know if you know, but the 'Forum' link on the left hand side column on the landing page doesnt work. It hasnt for me in a while anyway. Might be stopping new visitors from gaining access.

    been meaning to mention it
     
  2. zombiekilla

    zombiekilla TPF Noob!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wisconsin
    thats odd. It works for me!
     
  3. JohnMF

    JohnMF TPF Noob!

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    3,009
    Likes Received:
    11
    Location:
    UK
    Ignore me. I just tried it again and it works!

    :grumpy:

    I swear that thing hasnt worked for months!! :)
     
  4. Chase

    Chase I am now benign! Staff Member Supporting Member

    Joined:
    Mar 9, 2003
    Messages:
    7,809
    Likes Received:
    51
    Location:
    Deep in the heart of Texas!
    Can others edit my Photos:
    Photos OK to edit
    Suuuuuuuure it hasn't ;)

    Hmmm actually, I have no idea what the deal was. Try it a few more times when you think about it and let me know if you have any other problems with it.
     
  5. JohnMF

    JohnMF TPF Noob!

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    3,009
    Likes Received:
    11
    Location:
    UK
    lol, HONESTLY!!! it didn't!



    ...oh well
     

Share This Page