Recent content by Leneagle

  1. L

    Is my Canon A-1 broken? Or is it my fault...

    I don't have a lever it's more like a little slidy thing next to my lens, but I never touched it really. As I didn't really understand stopped down metering and thought I just leave it as it is
  2. L

    Is my Canon A-1 broken? Or is it my fault...

    Ok thank you! I wasn't shooting in full manual, the exposure meter is showing slow shutter speed when I point at something dark, can't check the shutter right now cause I have film in but I'll check once it's out. Maybe I'll try shooting a few in fully automatic mode and see how they turn out...
  3. L

    Is my Canon A-1 broken? Or is it my fault...

    Yes it is, was that wrong? :o
  4. L

    Is my Canon A-1 broken? Or is it my fault...

    Hello, I'm very new to shooting on film so all help is appreciated. I recently got a used Canon A-1 (I shot on Kodak 200 ISO film) and the pictures came out horrible and not useable. I already had an issue with it once before where the shutter button wouldn't work and I couldn't advance the...
  5. L

    Blurry landscape pics with Olympus Mju-1

    Battery is fine but I'll check the lens contacs thanks
  6. L

    Blurry landscape pics with Olympus Mju-1

    Hello! I recently got a used olympus mju-1 and the close ups all turned out very nicely, however all of the landscape ones I took turned out blurry. I really don't know what could be the problem since you can't change anything on the camera except flash (mine was always turned off). I used a...
Top