Search results

  1. Braineack

    Photographer suing tattoo artist Kat Von D over copyright infringement

    https://www.fox5ny.com/news/photographer-suing-tattoo-artist-kat-von-d-copyright-infringement
  2. Braineack

    FS: MeFOTO WalkAbout Aluminum Monopod

    Great walking stick. :P I used this to mount flashes more than I did my cameras. $30 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if you're looking for something -- I'll be slow to list it all.
  3. Braineack

    FS: Corio Leather Dual Camera Harness

    LOVED this strap for two cameras. Looks awesome and it was a lot cheaper than the Money Maker. Only used two or three times. $75 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if you're looking for...
  4. Braineack

    FS: Flashpoint 10' C-Stand on Turtle Base Kit w/40" Grip Arm & 2 Gobo Heads and Baby Pin

    Awesome C-stand with boom arm. Very sturdy. Really good shape. https://www.amazon.com/Flashpoint-Century-Light-Stand-Turtle/dp/B0002I6Z72 I'll get the picture up soon. $100 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses...
  5. Braineack

    SOLD: Glow EZ Lock 34" Silver Parabolic Softbox - Bowens - Godox AD-S85

    My favorite modifier. Easy to travel with, large, and flexible. Has a reflector plate to use as a beauty dish, or just as a typical softbox with diffuser, or gridded. $50 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes...
  6. Braineack

    SOLD: Vanguard Alta Pro 2+ 263AB 100 Aluminum Tripod with Alta BH-100 Ball Head

    Loved the boom-arm feature of this one, just won't be needing it anymore. Still in great shape, but typical bumps and bruises from usage/travel. $125 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM...
  7. Braineack

    FS: Polaris Flash Meter SPD100 (Ambient/Flash)

    Oldie but goodie. Been using this for years for any flash work very accurate, simple to use. $75 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if you're looking for something -- I'll be slow to...
  8. Braineack

    FS: Nikon AF Extension Tube Set (12mm/20mm/36mm)

    These worked great for me. Never needed a macro lens; I used them most coupled with my 85mm. $25 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if you're looking for something -- I'll be slow to...
  9. Braineack

    FS: Flashpoint Transmitters

    Flashpoint R2 Pro N TTL Transmitter Mark II $50 Flashpoint R2 Pro N TTL Transmitter Mark I $25 Flashpoint R2 N TTL Transmitter $10 venmo; no paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if...
  10. Braineack

    FS: Flashpoint XPLOR 600 Nikon Strobe w/ Extension Head - Bowens

    My main studio light. Travels incredibly well and the extension head allows for tons of flexibility -- I've mounted it on my monopod and with the sling bag you can actually wield it an your camera at the same time. But best to give it to a second shooter. :) Diffuser for the reflector has a...
  11. Braineack

    FS: (2) Flashpoint Studio 400 AC Monolight - Bowens

    Great pair of 400w/s R2 system strobes. A few minor surface scratches from travelling with these. $100 ea. $175 for the pair. venmo; no paypal. I also have transmitters, flashes, and studio strobes that mix with these. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for...
  12. Braineack

    FS: Flashpoint TTL Flash R2 and (3) Flashpoint Manual R2 Zoom Flashes - Nikon

    My wedding event special: TTL on camera controlling (3) manual flashes on stands. $50 for the TTL. $25 for the manual power (ea). $100 for all -- and I can throw in a set of color correcting films and (3) one-off personally designed and printed grids. venmo; no paypal. I also have...
  13. Braineack

    SOLD: Nikon 58mm 1.4G

    Such a stellar lens. Bought this from someone on the Fred Miranda forums a few years ago. Stunning imager -- one of my prized possessions. $825 venmo. no paypal. ( I think I paid $1200 for this ) I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras...
  14. Braineack

    SOLD: Nikon 85mm 1.8G

    Purchased second-hand from the original owner in 2013. In great shape. Such a great lens -- Insane detail even shot wide-open. $300 Venmo. I don't use Paypal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if...
  15. Braineack

    SOLD: Tokina AXT-17 AF PRO 17mm F3.5 Nikon

    Awesome little wide-angle. Shoots fantastic at f/8 -- a little soft in the corners at 3.5mm. Bought this NIB in 2017. Used very little, in great shape. $150. Venmo only; I do no use PayPal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses...
  16. Braineack

    SOLD: Tamron SP 70-200 2.8 Di VC Nikon

    Purchased this open-box Amazon in 2014, In great shape. Fantastic Imager. The tripod mount clamp got ever so slightly bent -- but never been an issue. $675. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses, Flashes, Bags, and more. PM me if...
  17. Braineack

    SOLD: Tamron SP 24-70mm 2.8 Di VC Nikon

    Purchased this open-box in 2014, been my main lens ever since. Still in great shape and shoots very well. Glass is clean, surface scrapes on the hood. $500. Venmo only, I do not use PayPal. I'm selling all my camera equipment, look for my other listings for Nikon Cameras, Lenses...
  18. Braineack

    SOLD: Gripped Nikon D800 w/22836 Shutter Count

    I've owned this since Dec of 2017 -- purchased used from Pro Photo Supply in OR with ~10,000 clicks. It was plagued with back-focusing issue and I paid an additional $225 for Nikon to replace the lens mount and focusing module. Been working absolutely flawlessly since. Neewer grip with three...
  19. Braineack

    SOLD: Gripped Nikon D610 w/18655 Shutter Count

    I've owned this new since July of 2015. Supplemented it with a D800 and it's always been my backup camera. Vello grip with two (non Nikon) batteries. Original box, Strap, Charger. In very good shape, except I'm missing the eye-cup. $525. Venmo only, I do not use PayPal. I'm...
  20. Braineack

    Vintage Lotus

Top