FujiFilm menu issues

Discussion in 'Fujifilm Cameras' started by pjones, Mar 31, 2020.

  1. pjones

    pjones TPF Noob!

    Joined:
    Mar 31, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Can others edit my Photos:
    Photos NOT OK to edit
    Hello all.I just purchased a brand new X100s today.When I went to power it on for the first time it powers on fine but I cannot get past the language select menu.The OK/Menu buttons do not do anything.HELP!!!


     
  2. Jeff15

    Jeff15 TPF junkie!

    Joined:
    Mar 29, 2018
    Messages:
    12,201
    Likes Received:
    6,199
    Location:
    Lichfield UK
    Can others edit my Photos:
    Photos NOT OK to edit
    Hello and welcome, I think your question should be in another section.......
     
  3. pjones

    pjones TPF Noob!

    Joined:
    Mar 31, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Can others edit my Photos:
    Photos NOT OK to edit
    Ok thank you. What section?
     
  4. terri

    terri Administrator Staff Member Supporting Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    29,428
    Likes Received:
    3,787
    Location:
    In the mental ward of this forum
    Can others edit my Photos:
    Photos NOT OK to edit
    Here you go! I've moved your thread. This is the FujiFilm camera forum (section), where you should get more answers.

    Welcome to TPF, btw!
     
  5. pjones

    pjones TPF Noob!

    Joined:
    Mar 31, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Can others edit my Photos:
    Photos NOT OK to edit
    Thanks Terri!
     
  6. cgw

    cgw No longer a newbie, moving up!

    Joined:
    Feb 27, 2013
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    446
    Location:
    Toronto
    Do you have access to an X-100 S manual, dead tress or online?
     
  7. pjones

    pjones TPF Noob!

    Joined:
    Mar 31, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Can others edit my Photos:
    Photos NOT OK to edit


    The camera is brand new I have everything. I am familiar with how to use the camera it’s just I cannot get past the language select screen. The OK and menu button or dial are not working at all.
     

Share This Page