PS Problem

Discussion in 'Beyond the Basics' started by Andrea K, Jan 13, 2006.

  1. Andrea K

    Andrea K TPF Noob!

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    2,025
    Likes Received:
    28
    Location:
    Philadelphia/North Carolina
    I just installed photoshop after having my computer reformatted, and now when I try to do something to a picture, nothing works. For instance, I am trying to use the clone tool and when i try to click on the air I want to manipulate, nothing happens (I am holding alt and then clicking, then clicking the area I want to change). Also, the brush tool does nothing. I think that it is probably some setting I have that won't allow me to use any of these tools, but I don't really know.

    Any help would be much appreciated, thanks.
     
  2. Rob

    Rob TPF Noob!

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    6,217
    Likes Received:
    134
    Location:
    London
    What do the cursors appear like, do they animate ok and change when you press alt or whatever? Have you rebooted?

    Rob
     
  3. omeletteman

    omeletteman TPF Noob!

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    922
    Likes Received:
    15
    Just a thought, cause I've done this a few times, but are you sure your on the right layer? if you have a different layer selected, the edits might not appear.
     
  4. Andrea K

    Andrea K TPF Noob!

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    2,025
    Likes Received:
    28
    Location:
    Philadelphia/North Carolina
    I figured it out! After much frustration I realized that the pen for my wacom tablet must have been set because that is the only thing that works.



    Doh!
     

Share This Page