What's new

Few girls

Born in 1996? With a camera in your hand, I'm guessing?

Thank you all for comments-they are really kindly.

23:
zagrajamy-243-c95e1e89838cd6a7c4aaec3275adacfc.jpeg

24:
tryptyk-236-8e608f6506900754067a763dce38b1ff.jpeg

25:
paskowane-238-ebbe955176a49cb8459007f8e2cf2809.jpeg

26:
w_fontannie-237-1db3a16f4d099a24c029d989f296c74b.jpeg

Kacper?? Bo widziałem kilka fotek na fb. Niesamowite ;p. Czym operujesz?? Strasznie podobają mi się niektóre z tych fotek, pełne impresji, emocji. Sam dążę do takiego poziomu.

Sorry for my polish, forgive me ;)

#20 is awesome.

Qtk- tak dziękuję bardzo-miło słyszeć :).A fotki cykam fujim s5 + tamronem 90/2.8 a ostatnio zakupiłem 85/1.4 samyanga i to go praktycznie cały czas do portretów używam. Mam jeszcze sigmę 18-50/2.8, ale leży i się kurzy praktycznie-wolę stałki.Mam też 2 lampki, którymi czasem błyskam.Ale generalnie standardowy zestaw to s5+85/1.4 na sesje portretowe ;).
Fuji już swoje lata ma, strasznie wolny jest, ale daje radę (no i przede wszystkim nie kosztuje mnóstwo kasy).

I like the first series better than the second set. Image 2 in the first series has a very nice look to it. Great job on these.

I liked only #1. The rest pictures have neither good exposure not good composition.

What's wrong with the composition?
I usually try to use golden sections method and someties preserve symetry.

I think Thomas has different taste in photos. I like most of them, my only complaint is that you are 15 and already a far better photographer than me! ;)

Don't let it go to your head! :LOL:

I like #2 best. Is the shallow DOF actually that or is it Post?

These are great, there is no need to lie about your age. I am guessing that this was written six years ago:

Tomasz Tracz - urodzony w Kłodzku, w zimie pod koniec 1990 roku. Od małego wskazywał zainteresowanie światem i rządzącymi nim prawami, wszystko chciał poznać sam. Najbardziej zaintrygował go komputer, oraz aparat fotograficzny. Komputer, bo mógł go dostosowywać do swoich potrzeb i wykorzystywać do różnych celów ułatwiających życie a aparat, bo pomagał mu zapamiętywać chwile, te ulotne i te, które w głowie zostają na całe życie. Wszystkiego umie po trochu ale, jak sam twierdzi w niczym dobry nie jest, mimo to stara się…

http://www.aboutus.org/Tomasztracz.pl

So what's the deal, man?

Last edited:
There are no girls here, we all know that!

Most reactions

Back
Top Bottom